Een legende van 150+ jaar.

WIJ ZIJN JOS EN LARS

 De vestiging is opgericht door Jos en Lars. We zaten allebei in de drankenhandel toen we in 1991 besloten om samen te werken en het bedrijf te starten.

 De vestiging is opgericht door Jos en Lars. We zaten allebei in de drankenhandel toen we in 1991 besloten om samen te werken en het bedrijf te starten.

Ons doel blijft hetzelfde als toen we begonnen. Inmiddels hebben ze ons een grote groep tevreden en trouwe klanten opgeleverd en krijgen onze wijnen steevast veel lof van de landelijke (wijn)pers.

ABBEMA WINE STORE

Alle wijnen die wij verkopen worden door ons zelf en de gehele productlijn geïmporteerd. Dit product is zeer scherp geprijsd in onze winkel aan de Nassaukade 165 in Amsterdam.

ONZE WIJNGAARD

 St. Martinus is een innovatief wijnbedrijf dat duurzaamheid hoog in het vaandel heeft staan. De wijngaard bestaat sinds 1988 en was de eerste producent van rode wijn in Nederland.

Het gebied

Vanaf het allereerste begin hebben we gewerkt aan een assortiment waarmee u zich onderscheidt. We willen groeien, maar qua personeelsomvang willen we een klein, compact bedrijf blijven. Daarom wordt er naast een breed assortiment fijne wijnen, voornamelijk Europese wijnen, veel nadruk gelegd op optimalisatie van logistiek, automatisering en organisatie. We durven te stellen dat we met onze professionele aanpak en reeks uitdagingen de juiste partner zijn voor iedereen die de wijnindustrie betreedt. Ja, ook op prijs kunnen we wedijveren met veel grote broers.

locations